Zabava upriličena u zagrebačkoj luksuznoj oazi modnih brendova privukla je brojne obožavateljice mode. Bivša šetačica po svjetskim modnim pistama Tatjana Dragović za svečanu večer je odabrala bijelu dugačku haljinu čija je nježnost savršeno odgovarala sada već zaobljenom trudničkom trbuščiću

U zabavi pod lampionima povodom otvorenja novog dijela fashion dućana Nicolas Concept Store uživale su brojne domaće obožavateljice svjetskih brandova. One su među prvima imale prilike zaviriti u nove kolekcije dizajnera Isabel Marant, Iro, Alexander Wang, Ancient Greek Sandals, Shourouk i brojnih drugih.

Oaza modnih sladokusaca broji već 7 godina od svog otvorenja, a među prvim damama koje su prepoznale ovu destinaciju kao omiljenu za šoping je i manekenka Tatjana Dragović.

Za dolazak na svečanu večer bivša šetačica po svjetskim modnim pistama odabrala je dugačku bijelu haljinu s elementima čipke. Ona je svojom nježnošću najbolje istaknula sretnu vijest o trudnoći.
Lijepa trudnica i majka dvoje djece iz braka s tenisačem Goranom Ivaniševićem, treće dijete očekuje u vezi s mladim dubrovačkim manekenom Vlahom Arbulićem.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju