Koliko dijete doista može nalikovati svom roditelju pokazale su fotografije Jessice Albe i njezine 5 godina stare kćeri Honor. Nije riječ o poziranju pred profesionalnim objektivom aparata zbog čije umješnosti bi i bili u stanju pomisliti kako dorađeni detalji ukazuju na nevjerojatnu sličnost mame i kćeri, nego su to dokazali nenamješteni trenuci uhvaćeni okom paparazza

Najveći ponos Jessice Albe, kćerkica je simbolična imena Honor koju je majka za proslavu 5 rođendana počastila pravim malim ženskim druženjem. Odlazak u trgovine i uživanje u izabiranju modnih mini komada odjeće obilježio je njihovo veselo druženje.

Fotografije neobaveznog druženja Jessice Albe i kćeri Honor odale su nevjerojatnu sličnost koju dijele

>>Holivudske mame stvorile mini modne kopije

Pa iako je Honor opet zablistala kao vjerna mamina modna kopija, što je potvrdila kožnata jakna i gotovo identična frizura dviju slatkica, ono što s odrastanjem malene djevojčice postaje sve očiglednije je nevjerojatna fizička sličnost koju dijeli s poznatom mamom.

Kao najbolji dokaz da ne pretjerujemo kada kažemo kako Jessica ima najuvjerljiviju dvojnicu, fotografije su na kojima uhvaćene s  izražajima lica bilo osmijeha, oduševljenja ili negodovanja ove dvije dame izgledaju identično.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju