Vivienne, 5 godina stara djevojčica, kćer Angeline Jolie i Brada Pitta ostvarila je svoju prvu glumačku ulogu. Malena ljepotica plavih uvojaka pojavljuje se naime u Disneyevom filmu 'Maleficient' uz svoju mamu koja je utjelovila lik najpoznatije Zle vile


Moderna ekranizacija jedne od najpoznatijih bajki braće Grimm o uspavanoj ljepotici Trnoružici glavnu ulogu dodijelila je Zloj vili. Maleficent jedna je od najpoznatijih negativki Disneyevih uradaka, a njezin lik utjelovila je Angelina Jolie.

>>Vivienne: Bradovo lice i Angelinine usne

No iako hvaljena Angelinina uloga našla se u drugom planu, naime znatiželju publike pobudila je malena ljepotica plavih uvojaka. Riječ je o Angelininoj 5 godina staroj kćeri koja je utjelovila lik princeze u ranijoj dobi odrastanja.

Naime strašan kostim i pojava zle vile koja tjera strah u kosti redateljima je zadala muku, jer nijedno dijete nije se moglo oduprijeti strahu. Stoga je izbor pao na Vivienne koja se jedina nije rasplakala pred pojavom svoje mame u ulozi Zle vile.

Angelina je naglasila kako ona i Brad podržavaju male uloge svoje djece u filmovima što nikako ne znači kako žele da im glumačka profesija bude odabir.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju