Massimo će 17. kolovoza održati koncert u pulskoj Areni. Poznati pjevač, dobitnik brojnih priznanja struke za svoj glazbeni rad i ono najznačajnije – miljenik publike – najavio je veliki koncert u Areni, najveći u dosadašnjoj karijeri.

Koncert na najljepšoj otvorenoj pozornici kruna je ovogodišnjeg obilježavanja Massimove 30-godišnje karijere, a istovremeno sa službenom najavom koncerta u Puli, Massimo je objavio novi singl pod nazivom 'Suze nam stale na put'. Pjesmu je napisao Predrag Martinjak P’Eggy, ujedno i autor velikog hita 'Iz jednog pogleda'.

Definitivno se radi o jednom novom početku. Jako me raduje što moja nova pjesma ‘Suze nam stale na put’ izlazi upravo uoči najvažnijeg koncerta u mom životu, želimo napraviti spektakl u Areni. Upravo ti novi počeci, neke nove pobjede, to je ono što me još uvijek raduje iako se profesionalno bavim glazbom već 30 godina. Kažu da je teško održati stalno jednaku iskru angažmana u glazbi, ali što mogu kada jednostavno stalno gorim, kazao je Massimo.

Massimo najavljuje koncert za pamćenje, s dosad najvećom produkcijom u rangu inozemnih zvijezda, u čijem se kreativnom timu nalaze Željko Radočaj, zadužen za tehnički dio, redatelj rasvjete Reno Raos, video umjetnik Ivan Marušić Klif, redatelj Radislav Jovanov Gonzo i mnogi drugi.

'Nadamo se da će se ljudi ugodno osjećati te subote u pulskoj Areni i da će kao i uvijek glavni akcent biti na Massimovoj glazbi. Pridružit će nam se i neki dragi prijatelji i gosti. Želimo svima i sebi lijepo vrijeme u Areni', kazao je Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa.

Ulaznice za koncert potražite na svim prodajnim mjestima Eventima, na www.eventim.hr i u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Maksimirska 16, Branimir centar i Varšavska 13).

Ulaznice po znatno povoljnijoj cijeni, 100 kn za parter i 120 za tribine, bit će u prodaji do 01. srpnja, a nakon tog datuma prodavat će se po cijeni od 150 kn (parter), odnosno 170 kn (tribine).

Vodimo vas na koncert!
Želite li osvojiti dvije ulaznice za koncert Massima u Puli potrebno je točno odgovoriti na pitanje i imati malo sreće. Pitanje glasi - kada se održava koncert Massima u pulskoj Areni? Odgovor sa svojim podacima (ime, prezime i kontakt) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 12. kolovoza kada ćemo objaviti tri sretna dobitnika.

Točan odgovor glasi - 17. kolovoza, a sretne dobitnice su Ivana Pavletić, Danijela Urlić i Tatjana Vulić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju