Sharon Stone, Sofia Vergara, Woody Allen, Vanessa Paradis glumačka je postava najiščekivanijeg filma godine “U troje sa žigolom” kojeg od 8.05. možete pogledati u kinima Cineplex Centar Kaptol

Koliko duhovit, toliko i potresan, peti film Johna Torturra (nakon “Mac”, “Illuminata”, “Romance & cigarettes”, i “Passionate”) priča je o ljudskoj beskrajnoj i nikada zadovoljavajućoj potrazi za srećom kroz seks i ljubav. Uz fenomenalnu glumačku postavu dobar provod je zagarantiran

'U troje sa žigolom' priča je o ljudskoj beskrajnoj i nikada zadovoljavajućoj potrazi za srećom kroz seks i ljubav

Fioravante (John Torturro) se na prijedlog prijatelja Murraya (Woody Allen) počinje baviti najstarijim zanatom na svijetu i doživljava nešto čemu se uopće nije nadao. Ideja za ovaj pothvat javlja se kada mu njegova dermatologinja dr. Parker (Sharon Stone) predlaže da sudjeluje u “trojci” s njom i njenom prelijepom prijateljicom Selimom (Sofia Vergara). Borba sa skorašnjim zatvaranjem vlastite knjižare natjerala je i Murraya da razmisli o financijskom potencijalu ove ponude i uplitanjem svog prijatelja Fioravantea u taj dogovor.

Iako Fioravante u početku oklijeva da postane Murrayeva “dama lakog morala”, ipak shvaća da mu je novac potreban, te da ima i gorih načina da se zaradi za život od toga da zadovolji dvije prelijepe žene.

Partnerstvo se rađa, Fioravante je na putu do spavaće sobe dr. Parker kako bi “odradio” generalnu probu za trostruki užitak. Murray usput nalazi drugog klijenta za Fioravantea: neobičnu Avigal (Vanessa Paradis), udovicu hasidskog rabina za kojeg se udala jako mlada.Dvadeset godina kasnije, Avigal je samohrana majka šestoro djece s puno uspomena o životu unutar zatvorenog svijeta hasidske zajednice vjernika, ali i velikom željom da iskusi nešto novo. Kada joj Murrey predloži da se vidi s Fioravanteom ona znatiželjno zgrabi priliku, ne znajući gdje će je to odvesti. Fioravanteov nježan dodir na njenim leđima probudi joj osjećaje kao nikada do tad, a kod Fioravantea izazove neočekivanu reakciju. U međuvremenu, Dovi (Liev Schreiber) prati Avigalin svaki pokret.

Dovi je čovjek iz hasidske pastve koji čezne za Avigal od svog djetinjstva. Ograničen religijom i nesigurnošću, svoju strast preoblikuje u konstantu brigu o Avigal i njenoj djeci. Nakon što je video Avigal i Fioravantea zajedno, u njemu se budi sumnja, a nedugo zatim i ljubomora.

Dok Fioravante obilazi spavaću sobu dr Parker i Selime, s druge strane ima puno čednije susrete sa Avidal, Murray shvaća da nije lako biti svodnik i da će se svjetovno i crkveno prije ili kasnije – sudariti.

Vodimo vas na film 'U troje sa žigolom'

Želite li prisustvovati zagrebačkoj premijeri filma 'U troje sa žigolom' potrebno je točno odgovoriti na naše nagradno pitanje - tko glumi dermatologinju dr. Parker u filmu i imati malo sreće. Svoj odgovor zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj mobitela) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 4. svibnja kada ćemo objaviti 5 dobitnika.

Točan odgovor je Sharon Stone, a dobirnice su Ivana Horvat, Antonija Kolić, Sandra Lekić, Vanja Korica i Andrea Jukić.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju