Veliki plakat na Times Squareu krasi lice naše glumice Zrinke Cvitešić koja blistavi londonski uspjeh nastavlja na kazališnim daskama Broadwaya. No prije negoli krene put SAD-a Zrinku vrlo moguće očekuje kruna jednogodišnjeg londonskog iskustva. Naime mlada Karlovčanka nominirana je za Olivier, najutjecajniju britansku kazališnu nagradu

Posljednja odigrana predstava s originalnom postavom hit mjuzikla 'Once' proteklog vikenda za našu najuspješniju glumicu Zrinku Cvitešić označila je i početak novog razdoblja u karijeri.

>>Zrinka Cvitešić: A ovako izgleda buduća londonska zvijezda

A svoj blistavi uspjeh mlada Karlovčanka sasvim jasno nastavlja u SAD-u. Na Times Squareu već je naime osvanuo veliki plakat sa Zrinkinim licem koji najavljuje mjuzikl, ali označava i po prvi puta u povijesti ime domaće glumice na kazaličnim daskama Broadwaya.

 

No prije negoli pospremi kovčege Zrinku će za jednogodišnji boravak u Londonu  vezati i očekivano još jedno u nizu priznanja, koje će svakako biti odskočna daska za veliko američko iskustvo.

Nakon nagrade za najbolju debitanticu na londonskom West Endu i nagrade Broadway World za najbolju glumicu u mjuziklu 'Once', Zrinka je nominirana u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu za najutjecajniju britansku kazališnu nagradu Olivier.

Za svečanu objavu nominiranih Zrinka je odabrala upečatljivu haljinu crvene boje od lepršavog materijala. Pridružila joj je istu nijansu cipela i ruža koji je naglasio porculanski put i eleganciju dosada već uspoređivanu s onom neponovljive Audrey Hepburn.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju