Glumica Cynthia Nixon, koja je u kultnoj seriji i filmskim nastavcima 'Seks i grad' glumila uspješnu odvjetnicu i mamu Mirandu Hobbes, u nedavnom je intervjuu otkrila kako je bila strašno razočarana porukom o ljubavi koju je poslao prvi filmski nastavak referirajući se na 'walk in' ormar koji Faca poklanja svojoj Carrie

Cynthia Nixon je u intervjuu za New York Times otkrila kako joj je bilo drago biti dio filmske ekipe 'Seks i grad', smatrajući da je ta serija učinila jako puno za žene u modernom društvu.

'Zar žene zaista misle da je to izjava ljubavi? Da ti muškarac kupi walk in ormar?'

No, deset godina nakon završetka serije usudila se progovoriti i o onoj drugoj, konzumerističkoj strani te povezivanju ljubavi i novca.

>> Torbica koja je 'Seks i grad' učinila modnom ikonom

'Zar žene zaista misle da je to izjava ljubavi? Da ti muškarac kupi walk in ormar?' pitala se 47 godina stara glumica referirajući se na scenu iz prvog filma 'Seks i grad'.

>> 5 ormara od kojih nam klecaju koljena

'Sjećam se za premijere filma u Londonu kada su žene gledajuću tu scenu počele pljeskati. To mi je bilo strašno. Možda će zvučati pretjerano, ali zaista mi je puklo srce' dodaje glumica.

Cyntia Nixon je do 2004. godine bila heteroseksualka kada se zaljubila u svoju sadašnju suprugu Christine Marinoni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju