Neke poznate dame zadržale su pravu mjeru kod stilskih ili fizičkih korekcija, neke su pretjerale, a ima i onih koje su pak naučile lekciju na vlastitim greškama i vratile se prirodnom izgledu.

Galerija Slavne dame: nekad i sad - 4 Slavne dame: nekad i sad - 3 +0 Kylie Jenner

Kada Victoria Beckham danas pogleda svoje stare fotografije, vjerojatno ne može doći k sebi od čuđenja. Nekadašnja pjevačica, a sada uspješna dizajnerica i poduzetnica napravila je jedan od najvećih i najpoznatijih makeovera u svijetu slavnih.

Na početku dizajnerske karijere izvadila je silikone iz grudi, prestala pretjerivati s kvarcanjem, okrenula se što jednostavnijem make-upu i dokazala kako je manje uistinu više.

Ponekad minimalna i pravilno napravljena korekcija može napraviti veliku razliku u izgledu. Tako je Cheryl Fernandez-Versini "sredila" svoj osmijeh uz pomoć navlaka. Leona Lewis operirala je nos, zadržala mjeru prilikom korekcija i primjer je pozitivnih intervencija u izgledu.

Slavne dame: nekad i sad - 4 Leona Lewis (Foto: Profimedia.hr/ Getty Images)

Najbolji primjer pretjeranog makeovera dolazi iz klana Kardashian-Jenner. Mlada Kylie Jenner u kratko vrijeme iz sasvim normalne i lijepe tinejdžerice pretvorila se u vamp-ženu koja bi uskoro mogla postati neprepoznatljiva ako ne prestane s nepotrebnim korekcijama na svom licu.

Naravno, ponekad se "drastična" promjena može postići samo novom frizurom ili boljom šminkom. Pjevačica Jennifer Hudson priznala je da se naprosto preporodila kada je skratila svoju dugu kosu i odlučila se za popularnu asimetričnu pixie-frizuru.

Koje su sve slavne dame drastično promijenile svoj izgled s manjim ili većim korekcijama provjerite u našoj fotogaleriji.

Slavne dame: nekad i sad - 1 Kylie Jenner (Foto: Profimedia.hr/ Getty Images)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju