Milano je talijanski i svjetski centar mode 365 dana u godini. Ta činjenica još više dolazi do izražaja tijekom održavanja Tjedna mode, na kojem se predstavljaju dizajnerski noviteti za nadolazeće razdoblje.

Od 22. do 28. veljače ove godine ljubiteljice mode mogle su pogledati najnovije kolekcije slavnih dizajnerskih kuća – od Moschina i Prade, preko Max Mare do Versacea i Armanija za jesen i zimu 2022./2023. godine.

Ne samo da su u tom periodu dobro odjevene žene hodale modnim pistama u Milanu već i po talijanskim ulicama. Poznate blogerice, influenserice i druge pratiteljice mode iskoristile su priliku da pokažu svoj street style.

Ako je suditi prema fotografijama pristiglim iz Milana, u modu se vraćaju mini suknje, kratke hlačice i šorcevi koji u prvi plan stavljaju noge. Trendseterice nose mini haljine jarkih boja i upečatljivih uzoraka te ih kombiniraju s čizmama visokih sara.

Uz visoke čizme nose se i kratki kombinezoni, mini suknje s asimetričnim šlepom i vruće hlačice napravljene od različitih materijala. Odjenuti možete i predimenzioniranu traper jaknu te je stisnuti u struku remenom kako bi je transformirali u mini haljinu.

Zaljubljenice u modu kombiniraju kratke odjevne komade i s cipelama te sandalama – s blok-potpeticom, platformom ili klasičnom štiklom.

Slika nije dostupna 10 fotografija koje otkrivaju što se nosi na njujorškim ulicama ove zime

Slika nije dostupna 15 odličnih street style izdanja s ulica Kopenhagena

Što se ovih dana nosilo na milanskim ulicama, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju