Kada su u pitanju trendovi, iz sezone u sezonu traperice su komad kojem je teško konkurirati. Ovog proljeća dominirat će širi i trapez krojevi, a osim klasičnih plavih nijansi, nosit će se traperice u bojama. Komad je to koji se može nositi na bezbroj načina i transformirati za razne prigode, ali uz komade iz novih kolekcija nećete proći nezamijećeno.

 

Šareni komadi koji podsjećaju na modu 70-ih

Sreće i optimizma nikad dosta. To se može vidjeti i u novim kolekcijama koje se referiraju na radost 70-ih i slobodu hipijevskog života, pa je naša prva kombinacija posvećena upravo tome. Traperice u boji koja će svakako obilježiti ovu sezonu, u kombinaciji s prugastom pletenom majicom i kratkom jaknom klasičnog kroja, čine outfit koji ne može bolje opisati modu ovog proljeća. Da se ne trebate bojati boja, dokazuje i ljubičasta torbica koja se odlično uklopila u ovu kombinaciju. Mokasinke sa zlatnim detaljem nisu nužno hipijevski đir, ali pokazuju da moda nema pravila i da mješavina raznih stilova odlično funkcionira.

Komadi u trendi bojama za color-blocking kombinacije

Blokiranje boja (color-blocking) trend je koji ne gubi na popularnosti, a upravo je mnogima najdraža kombinacija crvene i ružičaste. No jednako efektno izgledaju sve suprotne boje na Ostwaldovom krugu koje stvaraju zanimljive i komplimentarne kombinacije. Ove sezone posebno su popularne zelena, ružičasta, ljubičasta, narančasta i plava boja. Ovu color-blocking kombinaciju u drugi plan mogu baciti jedino crno-bijele kaubojske čizme, iz kojih se nema potrebe izuti ni na proljeće. Blokiranje boja možete razbiti i detaljima. Uz ovu su se kombinaciju odlično uklopile naočale i naušnice u nijansama zelene.

Krojevi koji oponašaju odijela

Odijela i kompleti ili koordinirani setovi veliki su trend koji smo zavoljeli na prvu, a to će se nastaviti i na proljeće. Osim setova u psihodeličnim uzorcima i odijela u žarkim bojama, nosit će se i strukturirani krojevi koji komplimentiraju ženskoj silueti. Uz traperice A-kroja visokog struka, nosit će se i prsluci koji podsjećaju na dio muških odijela. Zanimljivi traper-prsluk golih leđa možete pronaći u City Centeru one, u kojem smo pronašli i ostale trendi komade za proljetne kombinacije. U outfitu u kojem prevladava tamni traper odlično su se uklopili i istaknuli bijeli detalji.

Klasični i bezvremenski komadi

Bijela košulja, karirani sako i trapezice visokog struka klasični su i neizostavni komadi koje ćemo sigurno viđati ovog proljeća. Ovisno o prigodi, možete ih nositi i kombinirati na više načina. Za nešto opušteniju varijantu umjesto gornjih gumba otkopčajte donje i pokažite trbušne mišiće na kojima ste radili cijele zime. Jednostavnu kombinaciju upotpunite trendi torbicom i sandalama na potpeticu te upečatljivog modnog izričaja neće nedostajati.

Komadi koji podižu svakodnevne kombinacije

Osim traperica u boji, ove će sezone ponovno biti popularne i bijele. One su odlične za svaku prigodu, no posebno će podići svakodnevnu casual kombinaciju. Još jedan komad koji u trenu podigne najobičniji outfit je kožnata jakna, a želite li biti totalno u trendu, još vam samo nedostaje šilterica, koja se po novom nosi na sve.

Elegantni i svjetlucavi komadi

Iako je ovo proljeće u znaku boja, crni komadi uvijek su nekako elegantni i odlično se slažu s dramatičnim nakitom. Trenutno se ističu predimenzionirane naušnice raznih formi. Osim naušnica, za večernje prigode nose se i svjetlucave torbe manjih dimenzija. Boju možete dodati štiklama, a nećete pogriješiti odaberete li zelenu.



Komade iz novih kolekcija koji su upotpunili naš editorijal potražite u City Centeru one, a za dodatnu inspiraciju zavirite na City Mix&Match, gdje vas svakog dana čekaju novi modni trendovi, uz savjete kako ih kombinirati na različite načine.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom City Center one po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju