Nova jela chefice Ane Grgić Tomić u restoranu Zinfandel’sFoto:
Lili Bašić
Restoran Zinfandel’s uvijek je posebno iskustvoFoto:
Lili Bašić
Bisque juha, lagano pečena trilja, gel od crnog češnjakaFoto:
Lili Bašić
Nova jela chefice Ane Grgić Tomić u restoranu Zinfandel’s rapsodija su okusaFoto:
Lili Bašić
Oscietra kavijar, tart od karameliziranih čičoka, krema od prženog lješnjakaFoto:
Lili Bašić
Confit od janjetine, palačinka od fermentirane crne leće i anisa, krema od paškog sira i maslinovog ulja, cvijet soli, začinsko bilje, demi-glace s kuminomFoto:
Lili Bašić
File kovača, brokulini, beurre blanc od algi, ukiseljeni motar, marmelada od limunaFoto:
Lili Bašić
Ledeni prah od guščje jetre, celer kuhan u portu, gusta krema od porta, crumble od tonke i kakaaFoto:
Lili Bašić
Lisičarke, tamni consommé od vanilije i pržene heljde, dimljene dagnje, pekmez od dunjeFoto:
Lili Bašić
Poširana kamenica, salata od shiso lista, pjena od lista kamenice, tuile od hrenaFoto:
Lili Bašić
Lagano pečene školjke sv. Jakova, krema od karamelizirane cvjetače, pjena od cvjetače i šafrana, gel od mandarine i maslinovog uljaFoto:
Lili Bašić
Američki striploin, kora od pinjola, smrčci kuhani u konjaku i začinskom bilju, dimljeni mini patlidžanFoto:
Lili Bašić
Crémeux od kestena, poširana kruška, pjena od marcipana, gel od brusnicaFoto:
Lili Bašić
Cilindar od šljive punjen kremom od mascarponea i kozje skute, granola od badema i zobi, pjena od šljive i cimeta, sladoled od bademaFoto:
Lili Bašić
File romba u listu kelja, krema od pečenog celera, demi-glace od romba, paljene shiitake, panko crumbleFoto:
Lili Bašić
Chefica Ana Grgić TomićFoto:
Lili Bašić
Karamelizirane pečene mrkve, gel od mrkve i naranče, velouté od paljenih pinjola, ulje od lista mrkve, mini njoki od ličke baseFoto:
Lili Bašić
Biskvit od limuna, cremoux od borovnice, tuile od kokosaFoto:
Lili Bašić
Velouté od pečene buče, cannolo od buče punjen kremom od feta sira, pesto od bučinih sjemenkiFoto:
Lili Bašić
Restoran Zinfandel's nudi poseban doživljaj i vrhunsku hranuFoto:
Lili Bašić
Butternut biskvit, mousse od naranče, kumkvata i anisa, licorice gel, saće, crème anglaiseFoto:
Lili Bašić