• Nova jela chefice Ane Grgić Tomić u restoranu Zinfandel’s Foto: Lili Bašić
  • Restoran Zinfandel’s uvijek je posebno iskustvo Foto: Lili Bašić
  • Bisque juha, lagano pečena trilja, gel od crnog češnjaka Foto: Lili Bašić
  • Nova jela chefice Ane Grgić Tomić u restoranu Zinfandel’s rapsodija su okusa Foto: Lili Bašić
  • Oscietra kavijar, tart od karameliziranih čičoka, krema od prženog lješnjaka Foto: Lili Bašić
  • Confit od janjetine, palačinka od fermentirane crne leće i anisa, krema od paškog sira i maslinovog ulja, cvijet soli, začinsko bilje, demi-glace s kuminom Foto: Lili Bašić
  • File kovača, brokulini, beurre blanc od algi, ukiseljeni motar, marmelada od limuna Foto: Lili Bašić
  • Ledeni prah od guščje jetre, celer kuhan u portu, gusta krema od porta, crumble od tonke i kakaa Foto: Lili Bašić
  • Lisičarke, tamni consommé od vanilije i pržene heljde, dimljene dagnje, pekmez od dunje Foto: Lili Bašić
  • Poširana kamenica, salata od shiso lista, pjena od lista kamenice, tuile od hrena Foto: Lili Bašić
  • Lagano pečene školjke sv. Jakova, krema od karamelizirane cvjetače, pjena od cvjetače i šafrana, gel od mandarine i maslinovog ulja Foto: Lili Bašić
  • Američki striploin, kora od pinjola, smrčci kuhani u konjaku i začinskom bilju, dimljeni mini patlidžan Foto: Lili Bašić
  • Crémeux od kestena, poširana kruška, pjena od marcipana, gel od brusnica Foto: Lili Bašić
  • Cilindar od šljive punjen kremom od mascarponea i kozje skute, granola od badema i zobi, pjena od šljive i cimeta, sladoled od badema Foto: Lili Bašić
  • File romba u listu kelja, krema od pečenog celera, demi-glace od romba, paljene shiitake, panko crumble Foto: Lili Bašić
  • Chefica Ana Grgić Tomić Foto: Lili Bašić
  • Karamelizirane pečene mrkve, gel od mrkve i naranče, velouté od paljenih pinjola, ulje od lista mrkve, mini njoki od ličke base Foto: Lili Bašić
  • Biskvit od limuna, cremoux od borovnice, tuile od kokosa Foto: Lili Bašić
  • Velouté od pečene buče, cannolo od buče punjen kremom od feta sira, pesto od bučinih sjemenki Foto: Lili Bašić
  • Restoran Zinfandel's nudi poseban doživljaj i vrhunsku hranu Foto: Lili Bašić
  • Butternut biskvit, mousse od naranče, kumkvata i anisa, licorice gel, saće, crème anglaise Foto: Lili Bašić
  • Pogledaj i ovo + 13 + 13 + 13

    Elegancija prošlih vremena

    Esplanadina elegantna čajanka koja vodi kroz Pariz, Veneciju i Istanbul

    + 14 + 14 + 14

    Lokalno, kreativno i ukusno

    Svježi morski okusi, lokalni sastojci, vrhunski deserti: Hotel Esplanade nudi priču o Hrvatskoj na tanjuru

    + 20 + 20 + 20

    Zanimljiva ponuda

    Hotel Esplanade ovog Adventa donosi atmosferu Orient Expressa te nudi prefina jela i top koktele

1/21