Angelina Jolie plijeni poglede gdje god se pojavi. Tako je bilo i na premijeri pustolovnog filma Eternals iz Marvelove radionice te u režiji Oscarom nagrađene redateljice Chloe Zhao, koji je prikazan u skopu filmskog festivala u Rimu.

Holivudska ljepotica koja u filmu tumači lik moćne Thene mamila je poglede na crvenom tepihu u glavnom gradu Italije u zapanjujućoj srebrnoj kreaciji koju je za nju po mjeri napravio talijanski brend visoke mode Versace Atelier.

Slika nije dostupna Uvijek svoja: Angelina Jolie u kreaciji kakva se ne viđa često na crvenom tepihu

Točnije, Angelina Jolie nosila je srebrnu večernju haljinu s efektom mokrog sjaja, koja je naglasila njezinu figuru u obliku pješčanog sata. Gornji dio haljine bez rukava pripio se uz tijelo poput druge kože, dok je donji dio ležerno padao uz noge.

Ženstvenu kreaciju američka je glumica i redateljica sparila uz sandale-platforme iz Versacea s vrtoglavom iglenom potpeticom. Iako u ovim cipelama nije lako hodati, američka ljepotica kretala se crvenim tepihom bez ikakvih problema.

Slika nije dostupna Kad ti mama posudi odjeću: Zahara i Shiloh Jolie-Pitt u Angelininim haljinama na premijeri

Društvo na crvenom tepihu pravile su joj i njezine kćeri: 16-godišnja Zahara, koja je nosila bijelu večernju haljinu sa srebrnim detaljima, i 15-godišnja Shiloh, koja je kombinirala malu crnu haljinu te upečatljive tenisice.

U nastavku teksta pogledajte najavu za novi film Angeline Jolie po imenu "Eternals", koji će uskoro zaigrati i u hrvatskim kinima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju