Angelina Jolie imala je najbolje društvo na premijeri svojeg novog filma "Eternals", koja se održala u Los Angelesu. S njom su pred fotografe zakoračili i njezin 20-godišnji sin Maddox, 16-godišnja kći Zahara, 15-godišnja kći Shiloh te 13-godišnji blizanci Vivienne i Knox.

Galerija Zahara i Angelina Jolie u haljini modne kuće Elie Saab Zahara i Shiloh Jolie-Pitt na premijeru su došle u maminim prekrojenim haljinama Angelina Jolie na premijeri u društvu svoje djece +1 Zahara, Shiloh i Knox Jolie-Pitt

Kada je u pitanju moda, među njima se najviše istaknula Zahara, koja je za ovu prigodu odabrala haljinu iz mamina ormara.

Naime, Zahara je na premijeru došla u toaleti modne kuće Elie Saab koju je Angelina 2014. godine nosila na dodjeli Oscara.

Zahara i Shiloh Jolie-Pitt na premijeru su došle u maminim prekrojenim haljinama Zahara i Shiloh Jolie-Pitt na premijeru su došle u maminim prekrojenim haljinama (Foto: Guliver Image/Profimedia/AFP)

Moja djeca su večeras u vintage odjeći i mojoj oskarovskoj haljini. Svi smo odabrali vintage komade i reciklirali moje stare stvari, kazala je slavna glumica u razgovoru s novinarima.

Angelina Jolie na premijeri u društvu svoje djece Angelina Jolie na premijeri u društvu svoje djece (Foto: Guliver Image)

Haljina je prekrojena i prilagođena Zaharinoj visini, baš kao i model koji je nosila Shiloh.

Ona je na premijeru došla u haljini u kojoj je Angelina ove godine sudjelovala na dodjeli diploma Francuskog apidološkog opservatorija u sklopu projekta Women For Bees, koji je pokrenula u suradnji s brendom Guerlain i UNESCO-om.

Zahara, Shiloh i Knox Jolie-Pitt Zahara, Shiloh i Knox Jolie-Pitt (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju