Angelina Jolie privlači poglede svojim odjevnim kombinacijama iako se najčešće odlučuje za vrlo jednostavne modne komade u vrlo neutralnim nijansama. Obožava nositi haljine i cipele u nude nijansama, sivoj i crnoj boji.

Nikoga nije iznenadilo niti kada su je vidjeli u zračnoj luci u Los Angelesu nakon povratka s poslovnog puta iz New Yorka i Washingtona u crnoj odjevnoj kombinaciji.

Za razliku od većine dama koje za putovanje avionom biraju udobne odjevne kombinacije – poput tenisica i trenirki, Angelina Jolie prednost je dala eleganciji. S aviona je sišla u crnoj dolčeviti dugih rukava koju je sparila s maksi suknjom i štiklama s vrlo tankom potpeticom.

Slika nije dostupna Pa koliko ih ima? Model haljine koji Angelina Jolie ne skida sa sebe

Mnogi pogledi znatiželjnih prolaznika padali su upravo na crnu suknju američke glumice i redateljice napravljenu od pamučnog materijala s rupicama preko gotovo cijele dužine koja je djelomično razotkrila njezine noge.

Maksi suknja je napravljena u vrlo laskavom A kroju koji vizualno smanjuje struk i ocrtava ženstvenu siluetu pa izvrsno stoji damama različitih konfekcijskih veličina.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Najudobnija maksi haljina koja pokriva sve nesavršenosti

No od poluprozirne suknje još je više pažnje privlačila ogromna torba koja je prekrivala većinu gornjeg dijela tijela glumice, a koja je toliko velika da u nju možete spremiti baš svaku potrebnu sitnicu.

Zavirili smo na popularne webshopove te odabrali nekoliko crnih maksi suknja po uzoru na Angelinu Jolie.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju