Nakon Pariza Angelina Jolie svoj europski odmor nastavila je u Veneciji. Glumica je ondje odsjela u hotelu Cipriani, u kojem cijene idu i do 7595 eura po noćenju, a u luksuzu je uživala i pri odlasku na večeru vozeći se vodenim taksijem.

Galerija Angelina Jolie u najudobnijoj maksi haljini - 8 Angelina Jolie u najudobnijoj maksi haljini - 1 Angelina Jolie u najudobnijoj maksi haljini - 6 +4 Angelina Jolie u najudobnijoj maksi haljini i natikačama Dolce & Gabanna

Baš u stilu Venecije, Angelina Jolie na večeru je otišla vodenim putem, a za izlazak je odabrala vrlo udobnu haljinu maksi duljine. "Vrećasta" haljina od svjetlucavog sivog materijala ima dublji V-izrez, dugačke rukave te seže do poda. Svakako je riječ o modelu u kojem se žena osjeća kao da nema ništa na sebi, a pristaje svim konfekcijskim veličinama te dobro pokriva nesavršenosti na tijelu.

Angelina Jolie Angelina Jolie: Je li ovo stvarno najbolja i najtraženija ljetna haljina?

Lijepu haljinu koja krojem podsjeća na kimono, savršenu za ljetnu večer Angelina je spojila sa smeđim natikačama modne kuće Dolce & Gabbana, čija je cijena oko 4610 kuna. Natikače imaju malu blok-potpeticu te logo brenda, a upravo takve modele ljetne obuće glumica najčešće nosi.

Angelina Jolie Angelina Jolie: Nepogrešivi odjevni komad koji i brojne Hrvatice imaju u svom ormaru

Pri dolasku u Veneciju Angelina je fotografirana s kćeri Shiloh, odjevena u baloner bež nijanse, crnu haljinu i te iste natikače Dolce & Gabbana, koje su slavnoj ljepotici očito novi najdraži par cipela.

Angelina Jolie u najudobnijoj maksi haljini - 7 Angelina Jolie u najudobnijoj maksi haljini i natikačama Dolce & Gabanna (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju