Glumica i redateljica Angelina Jolie već godinama njeguje prepoznatljiv stil odijevanja. U njezinim kombinacijama dominiraju duge i lepršave haljine. Kada su u pitanju boje, Angelina preferira neutralne nijanse, a u njezinom ormaru vlada crna boja.

Nedavno je modne kritičare i svoje obožavatelje ugodno iznenadila odabirom haljine za proslavu svog 46. rođendana. Za večeru u društvu svoje djece odjenula je lijepu svilenu haljinu u jarkoj nijansi žute boje.

U našoj anketi pitali smo vas bi li češće trebala nositi življe boje koje joj sjajno pristaju ili ostati vjerna svojim uobičajenim kombinacijama, a sudeći prema rezultatima ankete očito je da vam se svidio ovaj odmak od izdanja u kakvim je inače viđamo.

Međutim, Angelina se ipak vratila svojim standardnim kombinacijama. Snimljena je u New Yorku tijekom izlaska s kćerkicom Zaharom i za ovu prigodu odjenula je vrlo neupadljivu dugačku crnu haljinu.

Nadopunila ju je lakiranim nude salonkama s potpeticom umjerene visine i jednostavnom torbom.

Haljine u crnoj boji definitivno su najsvestraniji model jer ih možemo nositi u svim prigodama i lako kombinirati sa svim modelima obuće. Zavirite u galeriju i pogledajte samo mali dio crnih haljina koje Angelina ima u svojoj kolekciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju