Uvijek je važno da kuma ne zasjeni mladenku, no mora se priznati da je pjevačica Domenica Žuvela izgledala besprijekorno na vjenčanju svoje prijateljice Hane Huljić. Plakovosa ljepotica mnoge je oduševila svojom pojavom u predivnom plavom kombinezonu koji je za nju sašio splitski brend Arileo.

Domenica je pokazala savršeni stajling za vjenčanu kumu koji je upotpunila kratkom crnom bundicom i finim srebrnim salonkama. Za svoj izgled dobila je brojne pohvale, a za njezin outfit koji je izazvao veliko zanimanje javnosti zaslužan je bračni par Marija i Jurica Pirić, vlasnici modnog brenda Arileo.

Za 29-godišnju pjevačicu iz Vela Luke već godinama šivaju odjeću, a dala im je povjerenje i kad je doznala da će Hani Huljić biti vjenčana kuma. Kombinezoni s Arileovim potpisom prepoznatljiv su dizajn splitskog brenda još od početaka Cro-à-Portera, vole ih nositi brojne dame, a taj komad pokazao se savršenim odabirom i za vjenčanu kumu Domenicu.

Kako su nam otkrili iz Arilea, Domenica im se prepustila u potpunosti, a čim je vidjela skicu kombinezona upotpunjenog suknjom za svečaniji izgled bila je oduševljena i rekla da je to to.

Kombinezon je vrlo minimalistički, a suknja se može skinuti tako da se može nositi na dva potpuno drugačija načina. Bez suknje nosiv je i u dnevnim varijantama, primjerice uz remen i sako. Uvijek radimo na način da su to stvari koje su dosta klasične i koje se mogu nositi godinama, kaže Jurica Pirić.

Vrlo lijepo izgleda i materijal od kojeg je kombinezon sašiven, a riječ je o vrsti satena decentnog mat sjaja te Jurica ističe kako na fotografijama možda izgleda i sjajniji nego što zaista jest. Kada je o boji riječ, za Domenicu su izabrali upečatljivu, pa i glamuroznu nijansu 'denim blue', odnosno traper plavu, koja savršeno pristaje prigodi, ali i boji njezinih očiju.

Slika nije dostupna "Kako je lipo ova Domenica obučena": Decentno izdanje za vjenčanu kumu o kojem se priča

Slika nije dostupna I nakon bijeloga - bijelo: Druga haljina Hane Huljić koja ističe trudnički trbuščić

Kombinezon je rađen po mjeri i nije dio Arileove konfekcije, a s obzirom na to da već dobivaju upite žena koje žele takav kombinezon, ističu da će se za svaku klijenticu trebati šivati po mjeri jer se mora prilagoditi tijelu.

Takav kombinezon nije samo za vjenčane kume, može se nositi u različitim prigodama, kao što su krizme i manja slavlja, dodaju iz Arilea. Uz male prilagodbe pristajat će i ženama s raskošnijim oblinama, primjerice u gornjem dijelu koji je za Domenicu šivan kao korzet sa žicama, kako bi lijepo pristajao i ženama većih košaruca grudnjaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju