Svaka čast drugima, ali naše more je najljepše. U ljetno vrijeme maštamo o čarobnim mjestima na Jadranu koje pružaju mogućnost za dubinski odmor. Poput Beach cluba Skhoy u blizini Trogira.

Beach club Shkoj otvoren je ovoga ljeta u čarobnom okruženju Plave lagune na otoku Drvenik Veli u splitskom akvatoriju.

Ovo mjesto nestvarne ljepote ime je dobilo prema dalmatinskom izrazu za otočić – škoj – a predstavlja idealnu destinaciju za sve one koji žele uživati i opustiti se od nakupljenog stresa.

Romantične plaže u Hrvatskoj 10 najromantičnijih plaža na hrvatskoj obali

U Shkoyju je, uistinu, sve napravljeno kako bi uživala osjetila. Tu se možete prepustiti uživanju s pogledom na kristalno čisto more uz opuštajući zvuk cvrčaka i valova koju oplakuju obalu te s omiljenim pićem u ruci.

Kada ogladnite, na raspolaganju su vam moderne interpretacije ukusnih zalogajčića temeljene na mediteranskoj prehrani koja obiluje ribom, plodovima mora, maslinovim uljem i drugim zdravim te svježim namirnicama.

Slika nije dostupna Riječi su suvišne: 20 vaših najdražih plaža čija ljepota nema konkurenciju

I samo uređenje prostora podređeno je opuštanju te simbiozi s prirodom. Kod odabira namještaja i dekorativnih detalja - od udobnih ležaljki preko pletenih suncobrana do visećih ljuljački - birani su prirodni materijali poput drveta, kamena i užadi koji se sjajno stapaju s okolišem.

Shkoy beach club radi svakog radnog dana od 8 do 21 sat. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju