Svakoga ljeta razveselite nas fotografijama plaža na kojima ljetujete, plažama koje su vama najdraže i najljepše. Živimo u zemlji s prelijepim morem i s toliko prekrasnih plaža da jednostavno moramo biti zahvalni na tom djeliću raja koji imamo.

Vama najdraže plaže nalaze se na Pelješcu, Dugom otoku, Korčuli, u Makarskoj, Malom Lošinju, Tisnom, Konavlima… Toliko je prelijepih lokacija na našoj obali, a ovih 20 fotografija tek je mali dio svega onoga što Hrvatska nudi. Uvijek nam je drago kada s nama podijelite fotografije plaža na kojima provodite ljeto, iznova nas ostavljaju bez daha i istog trena poželimo se transportirati na neku od njih.

Slika nije dostupna Kakva divota: Plaža s ružičastim pijeskom koja izgleda potpuno nestvarno

Naše more i plaže opisuju se riječima bajkovito, nestvarno, očaravajuće lijepo, no riječi su zapravo suvišne. To je jednostavno ljepota bez konkurencije koju nam je majčica priroda poklonila i na kojoj smo zahvalni. U galeriji na početku teksta uživajte u fotografijama vaših najdražih plaža – i drage naše čitateljice (i jedan čitatelju), hvala vam na njima!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju