Blake Lively uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u nekoj glamuroznoj kreaciji ili je uhvaćena objektivom fotoaparata u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Otkako je svijet zadesila pandemija koronavirusa, Blake Lively poput drugih slavnih dama prednost daje udobnosti. Ne čudi stoga što je nedavno snimljena na ulicama New Yorka u vrlo ležernoj kombinaciji.

Slika nije dostupna Blake Lively: Široka suknja i tenisice za izdanje u kojem se ljepotica rijetko kad viđa

Vrtoglave potpetice s potpisom omiljenog dizajnera Christiana Louboutina zamijenila je kožnatim sandalama ravnih potplata i otvorenih prstiju koje ne stišću stopala i omogućavaju nesmetano kretanje.

Američka glumica sparila ih je s crnom vestom i hlačama s nogavicama šireg kroja.

Udobna kombinacija omogućavala joj je veliku pokretljivost na ulici s obzirom na to da je u kolicima gurala šestogodišnju kćer James i četverogodišnju Inez, dok je u rukama nosila jednogodišnju Betty.

Slika nije dostupna Primjećujete li ga? Tri izdanja Blake Lively na Met Gali koja dijele zanimljiv detalj

Izdanje je začinila efektnim remenom kojim je vizualno stanjila figuru i decentnom torbicom, a oči je zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela sandala ravnih potplata na čičak po uzoru na Blake Lively.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju