Branka Krstulović bila je gošća na petoj samostalnoj reviji modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Za tu prigodu nekadašnja Miss Hrvatske izabrala je minicu metalik sjaja koja je naglasila njezinu fantastičnu liniju.

Prelijepa Branka Krstulović blistala je na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović održanoj u Atelijeru Meštrović u Zagrebu.

Minica Branke Krstulović krojena je tako da je odnaprijed kraća, a odostraga duža te ima dodatak u obliku pepluma zbog čega nije potpuna uska te ne otkriva puno

Bivša Miss Hrvatske izabrala je stajling kojim dominira efektna mini suknja metalik srebrnog sjaja. Minica je krojena tako da je naprijed kraća, a odostraga duža te ima dodatak u obliku pepluma, zbog čega nije potpuna uska te ne otkriva puno. Minica takva kroja može proći i kod žena koje ne vole pokazivati noge.

Branka je suknju kombinirala uz bijelu bluzu i široki crni remen koji je dodatno istaknuo vitki struk 43-godišnje mame. Kombinaciju je zaokružila crnim cipelama s otvorom u obliku slova V i visokim potpeticama te crno-bijelom torbicom modne kuće Chanel.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju