Brigitte Macron je, baš poput ostalih Francuskinja, ljubiteljica svevremenskih klasičnih odjevnih komada koji se međusobno jednostavno kombiniraju i u kojima dame uvijek izgledaju dotjerano i elegantno.

Potvrdila je to ponovo na i oproštajnom susretu s Angelom Merkel u središtu francuske vinske regije Burgundije, gdje je Emmanuel Macron njemačkoj kancelarki uručio Veliki križ, najviše odličje reda Legije časti.

Slika nije dostupna Kakva boja! Brigitte Macron u "kraljevskom" kaputu s kojeg se pogled teško skida

Prvi čovjek Francuske za ovu je priliku odabrao dobro krojeno tamnoplavo odijelo i bijelu košulju s kravatom, dok se Brigitte Macron odlučila za nepogrešiv francuski modni izum za svaku priliku – malu crnu haljinu.

Elegantni model do iznad koljena, koji je stegnula u struku kožnatim remenom, naglasio je fit figuru prve dame, ali i njezine prepoznatljive plave uvojke. Modnu kombinaciju nadopunila je crnim najlonkama i klasičnim crnim salonkama.

Slika nije dostupna Brigitte Macron: "Nevidljive" čizmice i uske hlače za dojam dužih nogu

Poglede je privlačila još jednim nepogrešivim komadom – bež kaputom koji je nosila preko haljine, ali i malom crnom torbicom koju je nosila u rukama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju