Catherine Middleton uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Tijekom protokolarnih dužnosti voli nositi elegantne komade koji se mogu lako kombinirati s drugom odjećom te opet i iznova reciklirati.

Da je vojvotkinja od Cambridgea velika ljubiteljica reciklaže, to je dobro poznato. Svoju štedljivost demonstrirala je i prilikom posjeta Odbora za hitne slučajeve u Londonu, gdje je razgovarala s humanitarnim radnicima koji su se vratili iz Ukrajine.

Za ovu priliku odabrala je vuneni sako Larsson britanskog modnog brenda Reiss, koji nosi od prošle godine.

Zanimljivo, riječ je o jednom od rijetkih komada koje je nosila u javnim situacijama, a koje su još uvijek dostupne za kupnju.

Klasičan kroj sa širokim reverima i neutralna boja sakoa čine ga izvrsnim odabirom za poslovni sastanak. Prodaje se po cijeni od 288 britanskih funti, odnosno oko 2600 kuna.



Catherine Middleton je sako kombinirala uz pamučnu majicu i tamnoplave hlače visokog struka LK Bennett, koje su vizualno produžile cijelu figuru.

Catherine Middleton Nosila ih je i na krunidbi: Baš dobre štikle koje Catherine Middleton toliko voli da ima barem šest pari

Izdanje je zaokružila omiljenim parom crnih salonki Gianvita Rossija, koje nosi u najrazličitijim situacijama, te s nekoliko decentnih komada nakita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju