Catherine Middleton s princem Williamom trenutno se nalazi na turneji po Karibima. U sklopu proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II., vojvotkinja od Cambridgea posjetila je i prekrasne Bahame.

I na Bahamima Catherine Middleton nastavlja iznenađivati svojim modnim kombinacijama. Tijekom kraljevske regate na plaži Montagu odjenula je kratke hlačice – i to tek po drugi put u javnosti u posljednjih deset godina.

Modni komadi koji na očigledan način razotkrivaju tijelo nisu u skladu s kraljevskim pravilima odijevanja, pa kratke hlačice vojvotkinja od Cambridgea inače rezervira samo za privatne trenutke koji nisu snimljeni kamerom niti objavljeni u medijima.

Na Bahamima je, pak, nosila kratke hlačice u bež boji američkog brenda J.Crew koje se prodaju po cijeni od 235 kuna. Sparila ih je s bijelom polo majicom, pletenim remenom i bijelim platnenim tenisicama.

Prije toga u kratkim hlačicama kao vojvotkinja od Cambridgea snimljena je samo jednom – 2019. godine na humanitarnoj regati King's Cup koja se održala u engleskom gradu Cowesu.

Tijekom posjeta ovoj otočnoj državi u Karipskom moru vojvotkinja od Cambridgea i princ William u znak zahvale susreli su se i s medicinskim djelatnicima koji se u posljednje dvije godine predano bore s koronavirusom.

Tom prigodom vojvotkinja je odabrala još jedan odvažni modni komad – lepršavu haljinu u svijetlozelenoj boji s poluprozirnim detaljima od tila brenda Self Portrait koje je sparila s bijelim štiklama.

Na Bahamima je prisustvovala i glamuroznom balu u hotelu Grand Hyatt Baha Mar u Nassau gdje je nosila raskošnu večernju kreaciju u svijetloplavoj boji britanske dizajnerice Phillipe Lepley zajedno sa srebrnim štiklama i odgovarajućom clutch torbicom Lulu Guinness.

Slika nije dostupna Catherine Middleton u haljini srpske dizajnerice u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen

Slika nije dostupna Popularne sandale koje vojvotkinja nikad ne nosi u blizini kraljice Elizabete II.

Pažnju uzvanika privukla i odabirom nakita – raskošnom ogrlicom i naušnicama francuskog brenda Van Cleef & Arpels.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju