Stadion Wembley bio je domaćin važne utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu. Dvoboj između Engleske i Njemačke došli su gledati i članovi britanske kraljevske obitelji. S obzirom na to da je princ William predsjednik Engleskog nogometnog saveza, njegovo prisustvo bilo je očekivano.

U kraljevskoj loži pridružila mu se vojvotkinja od Cambridgea i najslađi navijač na stadionu, sedmogodišnji princ George. Maleni princ prvi je put uživo gledao utakmicu engleske reprezentacije i donio sreću svojoj omiljenoj momčadi, koja se plasirala u četvrtfinale natjecanja.

Tata i sin bili su vrlo ozbiljni u svojim odijelima i kravatama, a mama Catherine istaknula se u gomili zahvaljujući sjajnom sakou.

U pitanju je elegantan model španjolskog komercijalnog brenda Zara. Odabrala je model u moćnoj nijansi crvene boje u kojoj nitko ne može ostati neprimijećen. Sako dugih rukava napravljen od strukturirane tkanine ima naglašena ramena te dvoredno kopčanje s efektnim metalnim gumbima.

Kada su u pitanju boje, crvena je prava kradljivica pogleda. Boja vatre, ljubavi, snage i strasti vrlo je dominantna i intenzivna, a u kineskoj kulturi simbolizira sreću i zato je obvezan dio svih velikih proslava.

Dokazano je da crvena boja automatski privlači pažnju, a brojna istraživanja pokazala su da pogled na nju čak potiče određene fizičke reakcije poput rasta krvnog tlaka i ubrzavanja disanja.

Vojvotkinja od Cambridgea često nosi crvene odjevne komade u posebnim prigodama kada se želi malo istaknuti, a to toj je uspjelo i na ovoj utakmici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju