Catherine Middleton posjetila je dobrotvornu ustanovu za mentalno zdravlje Shout u Londonu. Vojvotkinja je ondje razgovarala s voditeljima, volonterima i ostalim suradnicima te im je zahvalila na njihovu trudu. Susrela se i s 13-godišnjim Leom Streetom, koji je skupio više od 8000 funti pomoći za Shout tako što je većinu 2021. godine spavao vani u šatoru.

Shout, koji je pokrenut 2019. uz osnivačku potporu zaklade The Royal Foundation, pruža 24-satnu podršku kliničkih supervizora i više od 2500 obučenih volontera osobama koje se bore s mentalnim zdravljem.

Taj javnozdravstveni servis bio je prvi veliki zajednički projekt vojvode i vojvotkinje od Cambridgea s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, a pokrenut je nakon ulaganja tri milijuna funti iz Kraljevske zaklade u svibnju 2019. godine. Vojvotkinjin posjet označava Shoutov uspjeh u odrađenih milijun razgovora s onima kojima je potrebna pomoć.

Za posjet Shoutu Catherine Middleton je odjenula profinjenu kombinaciju izabravši haljinu kaki boje s leopardovim uzorkom američkog dizajnera Dereka Lama. Riječ je o modelu midi dužine s pussy mašnom izrađenom od finog, laganog krepa. Catherine je haljini s kopčanjem na gumbe po čitavoj dužini dodala crni remen, koji je dodatno istaknuo njezin uski struk.

Slika nije dostupna I ona voli bižuteriju: Catherine Middleton nosi naušnice za 19 kuna

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Hlače koje vole i XS i XL figuru, a najbolje izgledaju uz štikle

Uz haljinu čija cijena na sniženju iznosi 159 funti (oko 1435 kuna), a ostala je samo veličina XS, vojvotkinja od Cambridgea nosila je omiljene visoke crne čizme od brušene kože s tankom, ženstvenom potpeticom modne kuće Ralph Lauren.

I ovoga puta Catherine je skupu haljinu kombinirala uz nakit iz high-street trgovine, a njezin izbor bile su pozlaćene okrugle naušnice iz online trgovine ASOS, čija je cijena 10 funti (oko 92 kune).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju