U Londonu je održana premijera filma "The King's Man" redatelja Matthewa Vaughna. U pitanju je prednastavak filmova "Kingsman: Secret Service" iz 2014. godine i "Kingsman: The Golden Circle" iz 2017. godine, a premijeru originalno planiranu za veljaču 2020. godine omela je pandemija.

Glavne zvijezde filma, Ralph Fiennes i Gemma Arterton, blistale su na crvenom tepihu, ali svojom pojavom zasjenila ih je - Claudia Schiffer.
Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena i supermodel iz zlatne generacije 90-ih došla je na premijeru kako bi podržala svojeg supruga Matthewa Vaughna.

Predivna Claudia izgledala je senzacionalno u haljini modne kuće Balmain, koji je kreativni direktor Olivier Rousteing za nju radio po mjeri.

Uska crna haljina bez rukava ukrašena je simetrično ušivenim bijelim perlama, koje su u kombinaciji s kontrastnom bojom haljine stvorile fantastičan vizualni efekt.

I dok bi mnoge dame uz ovakav model haljine odabrale štikle, Claudia se odlučila za balerinke.

Doduše, bile su to vrlo elegantne balerinke u crnoj boji s minijaturnom zlatnom potpeticom, koje su također ukrašene bisernim perlama, pa su se sjajno uklopile u ovaj stajling.

Uz ovakvu haljinu...

glasova:

Balerinke definitivno nisu uobičajen odabir za glamurozne prigode kada su u pitanju slavne dame, ali Claudia nam je pokazala da i obuća s ravnim potplatima može biti dobar odabir u kombinaciji sa svečanom haljinom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju