Iako u mnogim trgovinama cijeli tjedan traju popusti, danas je finale rasprodaje. Stigao je Black Friday, odnosno Crni petak, dan koji mnogi koriste za povoljniji šoping.

Bez imalo sumnje hodnici šoping destinacija poput Arena centra danas će biti puni kupaca u potrazi za povoljnijoj odjećom, obućom, kozmetičkim proizvodima, tehnikom... Oni skloniji kupovini preko interneta vjerojatno već pretražuju ponudu webshopova.

U svakom slučaju, danas je dan na kojem se love komadi na popustu, a njih imaju gotovo sve trgovine.

Slika nije dostupna Black Friday: Provjerite gdje uloviti dobre popuste na beauty proizvode

Primjerice, Europa 92 ima popust od 20 posto na cijelu kolekciju, a Centra do 60 posto. Popusti u Deichmannu kreću se do 50 posto, a Fashion&Friends nudi 30 do 70 posto popusta na sve, pa i na već snižene artikle. Popust do 70 posto traje i u optici Ghetaldus, pa je Crni petak odlična prilika i za kupnju sunčanih naočala.



Ako još niste sigurni što danas kupiti, u našoj galeriji izdvojili smo deset komada koje se definitivno isplati loviti na sniženjima. Radi se o modnim klasicima poput tople jakne, ženstvenog kaputa, udobnih čizama, modernih traperica... Za svakoga po nešto - po sniženoj cijeni. 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju