Ella Dvornik-Pearce ljubiteljica je jarkih boja koje voli kombinirati na osebujne načine, a svoje street style kombinacije dijeliti na društvenim mrežama. Nedavno je podijelila i jedno vrlo upečatljivo izdanje kojim su dominirale nijanse narančaste i zelene.

Ella Dvornik-Pearce pozirala je u upečatljivom ljetnom izdanju sastavljenom od narančasto-žutih hlačica s ombre efektom brenda Denimist koje je sparila s bijelim topom i laganim sakoom u narančastoj boji.

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Pearce: Sandale s neobičnom potpeticom od 10,5 centimetara koje kradu poglede

Izdanje je dopunila štiklama s krokodilskim uzorkom i vrtoglavom potpeticom u istoj nijansi koje su vizualno produžile cijelu figuru, ali i sjajno istaknule preplanulu put. U prvom planu bila je pak zelena torbica talijanske modne kuće Bottega Veneta.



Riječ je o vrlo popularnom modelu torbe od janjeće kože s debelim pozlaćenim lancem koje vole mnoge slavne dame iz javnog života, a koja je zahvaljujući svojoj popularnosti (i visokoj cijeni) dobila i kopije u ponudi pristupačnijih modnih brendova.

Slika nije dostupna Proljetni hit iz Zare: Zelena torbica koja je mnogim ženama na popisu želja

Torba je top, komentirala je jedna od obožavateljica na Instagramu, a među komentarima padali su i emotikoni nasmiješenog lica s očima u obliku srca upravo na taj modni dodatak koje bi mnoge dame voljele imati u svojim ormarima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju