Kožnate hlače jesenski su hit već nekoliko posljednjih sezona. Birati možete pripijene modele u crnoj boji, kakve su nekoć nosile samo manekenke i rock and roll zvijezde, ali i udobne hlače šireg kroja – poput paperbaga, koje su dostupne u raznovrsnim nijansama.

Kožnate hlače su vrlo fleksibilan odjevni komad koji se može kombinirati za dnevne ili večernje prilike.

Uz vrtoglave štikle i crop-top pretvorit će se u vrlo nosivo izdanje za večernji izlazak, dok će se sparene uz tenisice i majicu dugih rukava pretvoriti u šik izdanje za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Slika nije dostupna Ma, savršena haljina! Franka Batelić u modelu koji jednostavno nema konkurenciju

Njihovim čarima ne može odoljeti ni Franka Batelić. Hrvatska pjevačica na Instagramu je podijelila fotografiju vrlo nosive street-style kombinacije koja se sastoji od komada koje većina dama već ima u svojem ormaru.

Kombinacijom su dominirale upravo kožnate hlače. Točnije, uži model hlača u crnoj boji koji je naglasio njezinu fit figuru.

Slika nije dostupna Besmislena ili fantastična? Hit torba Franke Batelić koja izaziva podijeljena mišljenja

Franka Batelić je kožnate hlače sparila uz visoke tenisice popularnog brenda te jednostavnu majicu kratkih rukava u bijeloj boji. Izdanje je zaokružila decentnim ručnim satom i s nekoliko jednostavnih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela hlača od prave i umjetne kože za jesenske modne igre po uzoru na Franku Batelić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju