Uzbuđenje zbog dolaska blagdana sve nas više obuzima i sa svakim novim danom sve nas više zanimaju nove ideje za božićno uređenje doma. Tako jednostavan, a opet čaroban ukras doma može biti gola grana ukrašena lampicama koju možete ostaviti i nakon blagdana.

Postoje oni božićni ukrasi koje tijekom cijele godine želimo imati u svom domu, a među njima je zasigurno i obična gola grana koja, kada se ukrasi lampicama, postaje prelijepa dekoracija za još ljepši i posebniji Božić.

Slika nije dostupna Divovske božićne kuglice na napuhavanje idealne za vrt i terase

Ukrasiti možete manju ili veću granu, više njih ili samo jednu, primjerice veliku granu koju možete staviti u predsoblje gdje će joj se diviti i ukućani i gosti. Više grančica pak možete staviti u vazu i ukrasiti ih lampicama – ideja je mnogo, samo pustite mašti na volju i dobit ćete unikatnu dekoraciju, tako jednostavnu i čarobnu u isto vrijeme.

12 fotografija zbog kojih ćete željeti da vaše božićno drvce bude šareno Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 10 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 9 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 7 +9 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 8

U fotogaleriji na početku teksta pronađite idete za ukrašavanje gole grane lampicama i uvjeriti se da je riječ o zaista lijepom božićnom ukrasu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju