Kada su na samom kraju ljeta najavljeni modeli haljina koji će biti popularni u jesenskim mjesecima, na popisu su se našle i haljine sa "statement" uzorkom.

Modni stručnjaci poručili su kako nijedan uzorak nije previše napadan ili nametljiv i da će se nositi apsolutno sve - od standardnih uzoraka, kao što su prugice, cvjetovi i točkice, preko omiljenih životinjskih, pa sve do apstraktnih geometrijskih uzoraka.

Haljine s uzorkom su super izbor za odličan i efektan izgled bez previše truda. Haljina je zapravo gotovo cijela kombinacija u jednom komadu, a kada joj se doda zanimljiv print, ne trebate previše razmišljati o ostatku garderobe jer već imate glavni komad.

Slika nije dostupna (Ne)nosive? Modeli haljina kojima se predviđa ogromna popularnost ove jeseni

Haljinu s uzorkom dovoljno je spariti s gležnjačama i imate elegantnu kombinaciju za odlazak na posao, ali i druženje s prijateljicama. Nosive su i na visoke čizme, ali i tenisice za ležerniji izgled. U svakom slučaju, radi se o komadu koji je lako kombinirati i uklopiti u ostatak garderobe.

Slika nije dostupna Novo lice starog klasika: 15 hit-modela traper-haljina već od 69 kuna Ako i sami tražite haljinu s uzorkom za nadolazeće razdoblje, u našoj galeriji izdvojili smo 15 modela za svačiji ukus i razne prigode.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju