Midi haljina s puf rukavima koja dolazi u cijelom nizu divinih boja ovo je ljeto osvojila zaljubljenice u modu. I to s razlogom.

Radi se, naime, o jednoj od onih haljina koje izgledaju dobro na ženama svih veličina, visina i građa tijela. Osim toga nosiva je u raznim prigodana, od ležernijih do svečanijih.

Kada su u pitanju već spomenute boje, možete birati između bež, crne, mint zelene, narančaste, ružičaste, ljubičaste, nebesko plave, bijele i žute haljine, pa vjerujemo da svatko može pronaći boju koja mu najviše odgovara.

Haljina se prodaje na Amazonu, a cijena je 34,99 funti (307,57 kuna).

Napravljena je od kombinacije pamuka (75 posto) i poliestera (25 posto). Njezini tvorci kažu da je tkanina jako kvalitetna, a haljina ugodna, meka i lagana.

Slika nije dostupna Povoljna i udobna: Hit-model haljine koji dolazi u pet različitih boja

Opisuju je kao retro haljinu u francuskom stilu koja ima elegantan četvrtasti izrez na prednjem dijelu, točkice, visoki struk i rastezljiv gornji dio, zbog čega se lako prilagođava različitim građama tijela.

Haljina ima puf rukave tričetvrt dužine koji se mogu nositi podignuti ili romantično spušteni s ramena. Dolazi u veličinama od XS do XL.

Obožavam ovu haljinu. Tako je ženstvena, lepršava i točno onakva kao na slici. Sigurno ću naručiti još jednu boju, samo je jedan od komentara zadovoljnih kupaca.

Slika nije dostupna Samo neka je prozračno: 15 pamučnih haljina na sniženju već od 83 kune

Osim što se brzo rasprodaje, haljina je i zvijezda na društvenim mrežama, a u nastavku možete pogledati kako je kombiniraju korisnice Instagrama. U našoj galeriji provjerite pak nijanse u kojima dolazi.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju