Ovog ljeta ne nedostaje nam toplinskih valova, a u takvim danima haljine su omiljeni odjevni predmet. I to haljine koje su lepršave, udobne, od laganog materijala, bez pojasa, koje nas neće dodatno gušiti...

Takva savršena ljetna haljina koja se samo "nabaci" i modna kombinacija je gotova ove se godine našla na policama popularnog H&M-a.

Ova je haljina sve navedeno. Prozračna je i lepršava s romantičnim volanima na naramenicama. Napravljena je od sto posto pamuka, a najbolji je dio taj što dolazi u pet različitih boja pa možete birati između haljinice boje lila, bijele, ružičaste, limeta zelene i žute. Naprijed ima V-izrez, a na stražnjem dijelu elastični dio zahvaljujući kojem sve stoji na svom mjestu.

Slika nije dostupna Horoskop i moda: Kako izgleda idealna ljetna haljina za svaki znak?

Cijena joj je 19,99 eura, odnosno 149 kuna i brzo nestaje s polica, ali ako i vi mislite da se radi o idealnoj ljetnoj haljini, možda još stignete ugrabiti primjerak za sebe.

Slika nije dostupna Samo neka je prozračno: 15 pamučnih haljina na sniženju već od 83 kune

Jednom kada se nađe u vašem ormaru, može biti komad koji ćete nositi u šetnju gradom u kombinaciji sa sandalama ili natikačama, ali i haljina koja će izgledati odlično za odlazak na plažu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju