Pojavljivanje Kim Kardashian na crvenom tepihu nikada ne prolazi neprimijećeno, a tako je bilo i kada se zvijezda pojavila na zabavi koju je nakon dodjele Oscara organizirao američki magazin Vanity Fair.

Na oskarovski after party Kim Kardashian stigla je u svijetloplavoj haljini modne kuće Balenciaga koja je prekrivala gotovo svaki centimetar njezina tijela, ali i istaknula njezine obline. Izgled je podigla na novu razinu zahvaljujući futurističkim srebrnim naočalama, a za dodatnu dozu glamura bile su zaslužne dijamantne naušnice.

Uz pripijenu haljinu dugih rukava s dugačkim šlepom i otvorima na leđima zvijezda je kombinirala crne cipele na visoku potpeticu. Kosu je zavezala u rep koji se spuštao niz leđa.

I ovaj put, jednako kao i na Met Gali 2021., Kim je nosila haljinu čiji rukavi završavaju rukavicama, međutim oaj put njezino lice bilo je otkriveno.

Slika nije dostupna Što vi kažete? Jesu li se zvijezde bolje odjenule za dodjelu ili oskarovski party?

Slika nije dostupna Od haljine s Majkom Božjom do tajica: Najgora modna izdanja s 94. dodjele Oscara

Prema nekima, u ovom izdanju Kim Kardashian izgledala je kao ledena siga koja se topi pod suncem, što bi se moglo protumačiti kao komentar na klimatske promjene.

Za haljinu je i ovaj put, naime, zaslužan Balenciagin dizajner Demna Gvasalia, koji na svojim revijama često šalje poruke o propadanju Zemlje i neaktivnosti vlasti. Kreacija je inače dio Balenciagine kolekcije za jesen/zimu 2022. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju