Želite li produžiti noge i cijelu figuru, a niste ljubitelji balansiranja na iglenim potpeticama – platforme su odlična ideja. Ovaj tip cipela rado nosi i Jennifer Aniston, odnosno lik Audrey Spitz, koji holivudska glumica tumači u filmu Murder Mystery.

Jennifer Aniston snimljena je na rajskom otoku O'ahu na Havajima u društvu Adama Sandlera na snimanju drugog nastavka ove popularne komedije za Netflix u vrlo ležernoj kombinaciji, koja je naglasila njezinu fit figuru.

Američka glumica snimljena je na plaži u kožnatom paru espadrila francuske modne kuće Saint Laurent s platformom visokom čak 13,5 centimetara, koje su vizualno produljile njezinu cijelu figuru. Efektu vizualnog produživanja nogu doprinijela je i boja obuće u nijansi kože.

Uz kožnate espadrile Jennifer Aniston nosila je zeleni top bez rukava i dugu svilenu suknju na vezanje s delikatnim uzorkom otiska kista umočenog u vodene boje s potpisom kolumbijske dizajnerice Silvije Tcherassi.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Sandale s iglenom potpeticom koje slavnoj dami tako čudno stoje

Iznenadni nalet vjetra podigao je lepršavi materijal suknje i razotkrio noge glumice na vrlo sličan način kao što je to bio slučaj s Marilyn Monroe na šahtu njujorške podzemne željeznice u filmu "Sedam godina vjernosti".

Jennifer je pri ruci imala predimenzioniranu pletenu torbu Ulle Johnson, s kojom se mogla pokriti te zaštititi od znatiželjnih pogleda slučajnih prolaznika. Glavu je pak zaštitila pletenim šeširom široka oboda.

Slika nije dostupna Predugačko ili taman? Jennifer Aniston u kombinaciji s jednom malom manom

Što Jennifer Aniston nosi na snimanju filma "Murder Mistery 2", pogledajte u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju