Nošenje prevelikih cipela na visoku potpeticu potpuno je normalna stvar na crvenim tepisima u Hollywoodu.

Galerija

S obzirom da satima moraju stajati i pozirati pred kamerama u neudobnoj obući, slavne dame posežu za ovim trikom. Ne samo da nošenje prevelike obuće sprječava nastanak žuljeva, već i neugodno naticanje stopala.

Prevelike cipele na crvenom tepihu nosila je i Jennifer Lopez
Prevelike cipele na crvenom tepihu nosila je i Jennifer Lopez (Foto: Guliver / Alamy)

Mnogi su vjerovali da je za ovim trikom posegnula i Jennifer Aniston kad je nedavno promovirala drugu sezonu televizijske serije "The Morning Show", u kojoj tumači jednu od glavnih uloga — onu novinarke Alex Levy.

Američka je glumica snimljena ispred studija showa Jimmy Kimmel Live! u Los Angelesu u neobičnom paru cipela, koje su bile značajno veće od njezinih razotkrivenih stopala.

Saint Laurent sandale, 5225 kn
Saint Laurent sandale, 5225 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Točnije, nosila je trendovski par crnih sandala s remenčićima i iglenom potpeticom od 11 centimetara francuske modne kuće Yves Saint Laurent.

Naglašeni špic na cipelama otvorenih prstiju vizualno je povećao cijelo stopalo te stvorio iluziju kao da je sandala prevelika za glumičinu nogu, iako je vjerojatno nosila odgovarajući broj.

Jennifer Aniston trendovske je sandale sparila s maksi haljinom bez naramenica brenda Proenza Schouler te s torbicom Celine.

Ankete

(8814) Sviđaju li vam se YSL sandale naglašenog špica koje nosi Jennifer Aniston?

rezultati povratak glasova4153
rezultati

Jennifer Aniston u YLS sandalama naglašenog špica
Jennifer Aniston u YLS sandalama naglašenog špica (Foto: Profimedia)