Jennifer Aniston jedna je od najistaknutijih ljubiteljica modnog minimalizma u Hollywoodu, kako na crvenom tepihu, tako i u svakodnevnim situacijama. U svojem posljednjem pojavljivanju u javnosti glumica je pokazala kako od tri vrlo obična komada složiti stajling bez mane.

Za obavljanje poslovnih obveza na Beverly Hillsu Jennifer Aniston odlučila se za vrlo svakodnevni outfit, kakav se može vidjeti i na našim ulicama. Crnu dolčevitu koja prianja uz tijelo spojila je sa svijetloplavim trapericama visokog struka i blagog trapez kroja. Dugačke nogavice gotovo su u potpunosti prekrile crne cipele od brušene kože na špic i visoku potpeticu.

Klasična dolčevita, traperice u trapez i crne cipele od velura tri su tako obična komada dovoljna za izdanje bez konkurencije, bilo da ga se nosi na Beverly Hillsu ili na hrvatskim ulicama.

Slika nije dostupna Za crveni tepih i odlazak na kavu: Dupli trik Jennifer Aniston za duže i vitkije noge

Malo luksuza svom stajlingu Jennifer je dodala torbicom modne kuće Gucci, a 52-godišnja zvijezda nosi model Diana, izrađen od glatke kože s efektnim ručkama od bambusa. Elegantna mala torba ukrašena je remenom u neonski zelenoj boji, koji se može skinuti, kako je Jennifer Aniston i učinila za ovu priliku.

Torba Gucci Diana prvi je put predstavljena 1991. godine, a verzija s neonskim remenom najnoviji je dizajn kultne torbice, za koji je zaslužan Alessandro Michele, kreativni direktor Guccija. Model Diana dolazi u tri veličine - srednjoj, maloj i mini, te u sedam boja - crnoj, bijeloj, bež, smaragdno zelenoj, upečatljivoj crvenoj, svijetloplavoj i svijetloružičastoj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju