Latino divu Jennifer Lopez donedavno smo slobodno mogli nazvati kraljicom "skinny jeansa". Pjevačica i glumica godinama je bila vjerna modelu koji prianja uz tijelo i tek bi ga povremeno zamijenila modelima šireg kroja.

Izgleda da ih se sada definitivno zasitila jer je u posljednje vrijeme stalno viđamo u širim trapericama.

Znatiželjni fotografi snimili su Jennifer u opuštenoj šetnji s dečkom Benom Affleckom. Jennifer i Ben i dalje se ne odvajaju jedno od drugog, a trenutno borave u Los Angelesu, u čijem su rezidencijalnom dijelu nedavno zajedno kupili imanje vrijedno 55 milijuna dolara.

Zaljubljena J.Lo nije skidala osmijeh s lica tijekom šetnje, a bila je odjevena u jednostavnu i nosivu kombinaciju. Uz pulover u ljubičastoj i zelenoj boji ukrašen cvjetnim motivima nosila je traperice visokog struka i ravnog kroja.

Slika nije dostupna Rihanna: Traperice koje su izazvale čuđenje kod mnogih trudnica

U pitanju je model koji seže do poda, a Jennifer ga je kombinirala s cipelama koje imaju platformu. Naravno, većina dama zna kako je kombiniranje ovakvih hlača i platformi dobar stari trik za produživanje figure, koji instantno dodaje centimetre vašoj visini.

Iako su tamni modeli skinny traperica godinama bili na glasu kao model koji odgovara tijelima svih oblika te ujedno stanjuje i uljepšava svaku figuru, Jennifer je jasno pokazala kako i njezin model ima jednako dobar efekt uljepšavanja figure, ako ne i bolji s obzirom na to da je istodobno produžuje - za razliku od skinny traperica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju