Julia Roberts je holivudska kraljica opuštenih i nonšalantnih odjevnih kombinacija. U privatnim trenucima, ali i na crvenom tepihu prednost daje udobnim krojevima i komadima.

Umjesto cipela s visokom potpeticom, Julia Roberts radije nosi ravne poplate. Pripijene haljine radije zamjenjuje komotnim odijelom ili kombinezonom. I kada nosi haljine, odlučuje se za lepršave i udobne kombinacije.

Pokazala je to i prošloga tjedna, kada je u nekoliko navrata snimljena sa suprugom Dannyjem Moderom i drugim članovima obitelji na ulicama New Yorka.

Zgodna žena trenutno obožava nositi maksi haljine A kroja koje izvrsno stoje damama od XS do XL veličine. Riječ je o iznimno fleksibilnom modelu koji se može kombinirati uz štikle, sandale ravnog đona, ali i tenisice.

Holivudska glumica pokazala je nekoliko modela – zelenu maksi haljinu dugih rukava talijanskog brenda Ottod’Ame sparila je s crnim čizmama ravnih potplata i crnom kožnatom torbicom Louisa Vuittona modela LV Pont 9.

Istu torbicu nosila je i par dana kasnije uz maksi haljinu crne boje s V izrezom koju je kombinirala uz crne sandale otvorenih prstiju te ravnih potplata.

Velikom Jabukom prošetala je i u dužoj crnoj haljini s bijelim volanima koju je nosila iznad bijelih hlača s tri-četvrt nogavicama, a cijeli styling začinila je s udobnim parom bijelih tenisica i rebrastim kardiganom u sivoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju