Julia Roberts uvijek privlači pažnju bez obzira gdje se nalazi – u glamuroznoj kreaciji na kakvom važnom crvenom tepihu ili u ležernom izdanju prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Da je zgodna žena ljubiteljica udobnosti, potvrdila je još jednom serijom novih fotografija koje su snimljene na australskim ulicama.

Slika nije dostupna Julia Roberts: Haljina-fudbalerka koja je istaknula duge noge zgodne žene

Fotografi su snimili Juliju Roberts tijekom šopinga u pitoresknom gradu Gold Coast gdje se trenutno nalazi zbog snimanja scenarističkog i redateljskog projekta Ola Parkera po imenu Ticket to Paradise, a u kojem glumi uz Georgea Clooneyja. Julia i George u filmu tumače razvedene supružnike koji zajedno odlaze na Bali kako bi spriječili svoj kćer da se uda za lokalca.



S obzirom da u Australiji uskoro počinje ljeto, američka glumica odabrala je vrlo jednostavnu i nosivu kombinaciju kojom je dominirala laganija odjeća. Odabrala je crni kombinezon kratkih rukava te ga sparila s natikačama ravnih potplata kakve rado nose i dame u Hrvatskoj.

Slika nije dostupna Julia Roberts: Maksi haljina koja sjajno stoji ženama u veličini od XS do XXL-a

Kombinaciju je zaokružila heklanim cekerom u šarenim bojama, a oči je sakrila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira. Na glavi je neko vrijeme nosila i takozvanu bucket kapu koju je nabavila tijekom kupovine.

U ležernom izdanju te bez imalo šminke na licu, samo su rijetki prolaznici prepoznali holivudsku divu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju