Kao i mnoge mladenke, i Hana Huljić nakon ponoći presvukla se u drugu haljinu. Za razliku od vjenčanice u stilu pedesetih godina ukrašene romantičnim detaljima, haljina koju je poslije nosila vrlo je jednostavna te kao salivena pristaje figuri lijepe trudnice, također s potpisom splitskog brenda Arileo.

Hana Huljić udala se u subotu za Petra Grašu u crkvi svetog Dominika u Splitu pred članovima najuže obitelji i prijatelja. Mladenka je blistala u dugoj bijeloj vjenčanici s halter ovratnikom splitskog brenda Arileo koja je razotkrila njezina gola ramena i dio leđa.

Haljina je nadahnuta pedesetim godinama prošlog stoljeća. Donji dio haljine napravljen je u laskavom A kroju koju vizualno stanjuje struk i oblikuje bokove, a ukrašen je bijelim gumbićima i romantičnim bijelim tilom s uzorkom cvijeća i lišća. Hana Huljić je vjenčanicu sparila s dugim satenskim rukavicama koje su joj dopirale malo iznad laktova, a u rukama je nosila romantičan buket napravljen od bijelog cvijeća.

I nakon bijeloga - bijelo

Nakon ponoći Hana se presvukla u drugu, također bijelu haljinu koju, kao i vjenčanicu, potpisuje splitski brend Arileo. Riječ je o jednostavnom elegantnom modelu koji prati liniju tijela, dužine malo do iznad koljena.

Slika nije dostupna Hana Huljić: Vjenčanica koja razotkriva ramena te ističe ženstvenu siluetu mladenke

Slika nije dostupna "Kako je lipo ova Domenica obučena": Decentno izdanje za vjenčanu kumu o kojem se priča

Profinjena kreacija ima lepršave rukave te koso rezani remen sa zlatnim gumbom, zaštitnim znakom brenda Arileo i taj detalj nalazi se na mnogim njihovim kreacijama. Strukirani kroj haljine i zanimljivi remen vrlo lijepo i decentno istaknuli su Hanin struk i trudnički trbuščić.

U kratkoj haljini do izražaja su došle i Hanine bijele cipele s visokom potpeticom i izraženim špicom, također u vintage stilu, a potpisuje ih domaći brend Ledenko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju