Lijepo vrijeme i još ljepša Kalelarga, atraktivni kupaći kostimi i elegantno donje rublje i više su nego dovoljni razlozi da se brojne poznate dame okupe u novouređenom zadarskom dućanu Lisca u Zadru; zadarska pjevačica Marina Tomašević, glumica Tamara Šoletić te nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Ivana Delač i Marijana Kužina.

 Dari Južna, vlasnik Lisce, ovom je prigodom stigao u Zadar sa Josipom Poljičak, direktoricom Lisce za Hrvatsku, koja je pozdravila uzvanike, te Dalilom Lončar, koja je predstavila kolekcije.



Budući da je nova kolekcija kupaćih kostima izazvala zanimanje naše poznate glumice Tamare Šoletić, koja trenutačno živi u Zadru i radi u Hrvatskom narodnom kazalištu, pitali smo je kakve kupaće kostime najradije nosi. ''Volim jednodijelne kupaće kostime početkom ljeta koji imaju senzualan modni detalj. Kupaći kostim mora odgovarati mojim razmišljanjima u smislu funkcionalnosti. Kostim mora biti moderan i estetski lijep'', ističe Tamara.

Marini Tomašević sviđaju se pak više dvodijelni kupaći kostimi prilagođeni ženskoj dobi. ''Bolje se osjećam u dvodijelnom kupaćem kostimu, no kada gledam Liscinu kolekciju jednodijelnih, vidim da se žena u njima može osjećati samopouzdano i elegantno'', kaže Tamara.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju