Da je moda igra u kojoj se jednostavno ne isplati slijediti pravila dobro zna Leonarda Lončar. Titulu jedne od najbolje odjeveni Hrvatica odavno je osigurala kombinacijama koje bi neki nazvali riskantnim, a modni sladokusci fantastičnim.

Najzanimljivija modna izdanja upravo su ona u kojima ne igramo na sigurno, prepuštamo se mašti i spajamo naoko nespojivo.

Kada je u pitanju Leonarda, nespojivi komadi jednostavno ne postoje i upravo je u tome čar njezinog sjajnog stila odijevanja.

Bivša modna dizajnerica pojavila se na zagrebačkoj premijeri filma "Južni vjetar: Ubrzanje“ koja se održala u Branimir Centru.

S obzirom na to da je ne viđamo često u javnost, svako njezino pojavljivanje izazove velik interes pa je tako i ovaj put očekivanu ukrala pažnju prisutnih.

Za to je zaslužna i njezina efektna odjevna kombinacija. Leonarda je odjenula haljinu mini kroja i gležnjače sa životinjskim uzorkom, a za dodatak boje pobrinule su se tamnoružičaste najlonke visokog sjaja. Leonarda se poigrala i s nakitom pa je nosila i okrugle naušnice u crvenoj i bijeloj boji.

Da je željela igrati na sigurno, vjerojatno bi odabrala klasične crne najlonke, neupadljiv nakit i neutralnu salonku ili gležnjaču, ali tada krajnji rezultat ne bi bio ovoliko efektan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju