Slavne dame ne žele biti zasjenjene na crvenim tepisima, te uvijek ciljaju da svojim modnim kombinacijama iznenade i oduševe javnost. Nekad to jednostavno nije moguće.

Tiktok zvijezda i glumica u usponu Addison Rae oduševila je svoje obožavatelje kada se u kolovozu ove godine na razgovoru s televizijskim talk show domaćinom Jimmyjem Fallonom pojavila u crvenoj haljini od lateksa brenda Saint Laurent.

Slika nije dostupna Manekenska figura ili obline? 10 haljina slavnih koje su podijelile žene na društvenim mrežama

Midi haljina bez rukava napravljena je od odvažnog materijala koji razotkriva tijelo i ne skriva niti jednu tjelesnu manu, pa je nose samo najsamopouzdanije dame. Nekoliko tjedana kasnije istu je haljinu za dodjelu nagrada nosila engleska kantautorica Frankie Bridge.

Iako većina slavnih dama želi izgraditi prepoznatljiv modni stil sastavljen od unikatnih komada odjeće, nekad je teško, a ne ponoviti kombinaciju koju je već netko drugi nosio u javnosti.

Rijetke su, pak, one dame koje se ciljano pojave u istoj odjeći na istom događanju te u isto vrijeme. Glumice Aubrey Plaza i Elizabeth Olsen odlučile su se za ovaj čin na premijeri svojeg zajedničkog filma "Ingrid Goes West" te su zajedno pozirale u istoj mini haljini Marca Jacobsa i istim crnim štiklama Sophije Webster.

Slika nije dostupna Manekenska figura ili obline? 10 haljina slavnih koje su podijelile žene na društvenim mrežama

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje to slavne dame imaju sličan modni ukus te su nosile iste komade odjeće, a potom procijenite koja od njih je bila uspješnija u stiliziranju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju