Košulja je komad koji svoje mjesto u odjevnim kombinacijama ima tijekom cijele godine. Detalji koji se eventualno prilagođavaju godišnjim dobima su materijal od kojeg je izrađena i boja.

Naravno, nijedno od tih pravila nije nešto čega se moramo strogo držati, ali u toplijem dijelu godine mnogi ipak radije posežu za košuljama u bojama koje se slažu s proljećem i ljetom.

Dok neki biraju pastelne nijanse, drugi se odlučuju za življe boje. U svakom slučaju ružičasta, zelena, narančasta, crvena, žuta... samo su neke od boja košulja koje su omiljeni dio proljetnih, ali i ljetnih kombinacija.

Već nekoliko godina, kada su u pitanju krojevi, zaljubljenice u modu vole šire košulje, oversize kroja. Osim što su udobne, one su i svestrane pa je jednu košulju moguće nositi na više različitih načina i u različitim prigodama.

Slika nije dostupna Udobne i praktične: 15 širokih košulja i bluza u bijeloj boji već od 65 kuna

Slika nije dostupna Boja proljeća: 20 bluza i košulja u svim nijansama ružičaste boje

Jedna takva košulja odlično izgleda uvučena u traperice u kombinaciji s ravnim sandalama ili onima na potpeticu.

Mnoge djevojke prednji dio vežu u čvor ili košulju stegnu remenom u struku, a nećete pogriješiti ni ako je iskombinirate s lepršavom suknjom.

U svakom slučaju, radi se o komadu koji se isplati imati u ormaru, a u našoj galeriji izdvojili smo 15 košulja u raznih bojama koje će se savršeno uklopiti u modne kombinacije u nadolazećem razdoblju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju