Modni stručnjaci puno prije dolaska proljeća rekli au svoje - među bojama koje će ga obilježiti nalazi se i ružičasta, ona koja simbolizira mladost, zdravlje i razigranost.

Galerija

Ta ženstvena, a istovremeno vesela boja već je počela dominirati proljetnim kombinacijama. Zaljubljenice u modu objeručke su prihvatile ružičastu kao boju koja će obilježiti nadolazeće razdoblje i vrlo uspješno u svoje modne kombinacije dodaju i ružičaste komade.

Iako su posebno omiljene ružičaste haljine, trenutačno su jednako popularne i ružičaste bluze i košulje. Možda su razlog i još uvijek nedovoljno visoke temperature zbog kojih su traperice i dalje komad koji dominira odjevnim kombinacijama, a onda na te traperice savršeno idu košulje i bluze. One u ružičastoj boji podižu cijelu kombinaciju i nose poruku kako je unatoč svemu proljeće sa svim svojim divnim bojama ipak tu.

Ako ste i sami u potrazi za ružičastom bluzom ili košuljom koja će podignuti svaku kombinaciju, možda se vaš idealni model krije u našoj galeriji. Tamo smo izdvojili 20 modela u svim nijansama ružičaste i za svačije ukuse.

Ružičaste bluze i košulje - 12
Next, 169 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)