Haljine A kroja jedan su od najpopularnijih modela među ženama diljem svijeta. Riječ je o haljinama najčešće sastavljenim od dobro krojenog gornjeg dijela koji se pripija uz ramena i trup, te koji se širi od struka prema dnu u obliku slova A.

Ovaj tip haljina vizualno stanjuje struk i oblikuje laskavu siluetu, a dobro stoji ženama bez obzira na oblik tijela. Njegovom laskavom učinku ne može odoljeti ni španjolska kraljica Letizia.

Kraljica Letizia snimljena je tijekom posjeta Centru za protonsku terapiju Quirónsalud u Madridu – prvu ustanovu ovoga tipa u Španjolskoj koja objedinjuje najmoderniju tehnologiju za liječenje tumora.

Za ovu priliku odabrala je crnu midi haljinu s decentnim smeđim cvjetnim uzorkom naglašenog A kroja koja je istaknula ženstvenu figuru kraljice.

Točnije, nosila je lepršavi model s tri-četvrt rukavima i mašnom oko vrata omiljenog joj španjolskog brenda Massimo Dutti iz kolekcije iz 2019. godine koji više nije u prodaji.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Tip-top izdanje u svestranoj haljini za 249 kuna

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: "Obična" haljina na koju nitko ne može ostati ravnodušan

Izdanje je podigla parom smeđih salonki s iglenom potpeticom Caroline Herrera, a kombinaciju zaokružila s nekoliko elegantnih komada nakita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju