Počelo je 42. izdanje španjolskog Međunarodnog sajma turizma, Fitur 2022, koji se održava u velikom kongresnom centru Ifema u Madridu. Sajam se drugu godinu održava u uvjetima pandemije, a okupit će čak 6933 sudionika tijekom četiri dana trajanja sajma, do nedjelje, 23. siječnja.

Na sajmu će sudjelovati 107 zemalja, predvođenih Dominikanskom Republikom, koja je zemlja-partner turističkog sajma Fitur 2022. Jedna od glavnih gošći otvorenja sajma bila je španjolska kraljica Letiza, čiji outfit za tu prigodu nije mogao promaći ljubiteljima mode, ali i čitavoj javnosti.

Crno-bijeli stajling složila je od vunene bijele dolčevite brenda Hugo Boss, uz koju je nosila uske kožnate hlače. Letizia je izabrala crni super skinny model iz trgovine Uterque, čiju odjeću kraljica često nosi, što i ne čudi s obzirom na to da je riječ o španjolskom brendu.

I kada je riječ o kaputu, Letizia je podržala domaću proizvodnju odabravši model španjolskog brenda Mirto. Kraljica nosi vodootporan baloner midi dužine i sitnog crno-bijelog uzorka, čija je cijena na sniženju bila 1785 kuna. Baloner je rasprodan, ali u online trgovini PrettyLittleThing može se kupiti sličan oversized kaput po cijeni od 50 funti (oko 450 kuna).

Slika nije dostupna Kraljica modne reciklaže: Letizia u 45 godina staroj kombinaciji svekrve Sofije

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Zimski kaput koji može vizualno proširiti figuru

Crne kožnate salonke savršeno su pristajale uz kožnate hlače, ali i uz čitav outfit jer se s ovakvim klasičnim i uvijek elegantnim štiklama ne može pogriješiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju