Kraljica Letizia uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Najčešće bira svevremenske elegantne komade, u kojima žena uvijek izgleda dotjerano.

Pokazala je to i uoči sastanka španjolske Federacije rijetkih bolesti (FEDER) u Madridu, na kojem se pojavila u vrlo elegantnoj poslovnoj kombinaciji.

Kraljica Letizia od zime se zaštitila predimenzioniranim vunenim kaputom s dvorednim kopčanjem iz Hugo Bossa, koji joj je dopirao do malo ispod koljena.



Predimenzionirani kaputi popularni su izbor brojnih dama diljem svijeta već posljednjih nekoliko zima. Ne samo da pružaju zaštitu od niskih temperatura već i nadahnjuju zanimljive modne igre.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Najbolji model suknje za žene koje ne podnose hladnoću

Ovaj tip zimske odjeće može vizualno proširiti figuru, pa stilisti savjetuju da ga se kombinira s dobro krojenim odjevnim komadima poput slim ili skinny hlača, suknjama olovka-kroja ili pripijenim haljinama.

Naglašenu širinu gornjeg dijela kombinacije neutralizirat će i cipele s visokom potpeticom, koje vizualno produžuju noge, ali i cijelu figuru.

Slika nije dostupna Nepogrešiva Letizia: Kombinacija koju kraljica nosi bolje od manekenke

Ove savjete poslušala je i španjolska kraljica, koja je predimenzionirani kaput marke Hugo Boss kombinirala uz prugaste hlače cigareta-kroja istoga brenda te elegantnim Magritovim baršunastim štiklama s potpeticom visokom devet centimetara.


Izdanje je zaokružila plavom torbicom s potpisom Caroline Herrere te s nekoliko decentnih komada nakita.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju